ΠΟΕΔΗΝ:Μονά ζυγά παίζεται η υγεία των πολιτών στην Ήπειρο

Μονά ζυγά παίζεται η υγεία των πολιτών στην Ήπειρο. Δεν έβαλαν μυαλό οι κυβερνώντες με το θάνατο γυναίκας έξω από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου που ήταν κλειστό τις μονές ημέρες.

Θα περίμενε κανείς να βελτιωθεί η κατάσταση των Μονάδων Υγείας της Ηπείρου μετά τη γενική κατακραυγή για την τραγική κατάσταση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρεβέζης και Θεσπρωτίας που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα από το Μαργαρίτη Θεσπρωτίας το Καλοκαίρι επειδή έτυχε να αρρωστήσει μονή ημέρα του μήνα (27 Αυγούστου). Τότε το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου ήταν ανοικτό μόνο τις ζυγές ημέρες λόγω έλλειψης Ιατρών στην περιοχή. Η κατάσταση αντί να φτιάξει μετά από αυτό το αντίθετο ημέρα με την ημέρα χειροτερεύει.
Με την υπογραφή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ οι εφημερίες των Κέντρων Υγείας της περιοχής το μήνα Δεκέμβριο και μέχρι νεοτέρας γίνονται μονά-ζυγά.
Τα Κέντρα Υγείας αγροτικού τύπου θα πρέπει να εφημερεύουν κάθε ημέρα όλο το 24ωρο. Το Δεκέμβριο που είναι και οι γιορτές και η επισκεψιμότητα μεγάλη, με βάση το πρόγραμμα του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, εφημερεύει μόνο τις μονές ημέρες το μήνα. Τις ζυγές ημέρες θα είναι κλειστό. Μέχρι τέλος Νοέμβρη ήταν κλειστό τις μονές ημέρες. Την προηγούμενη ημέρα οι γιατροί θα εντέλλονται σε ποιο Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο θα εφημερεύουν την επομένη ημέρα!!!
Το Κέντρο Υγείας Πάργας θα είναι ανοικτό Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Κλειστό θα παραμείνει Τρίτη, Πέμπτη, Σαββατοκύριακο. Το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα είναι ανοικτό τις ζυγές ημέρες. Τις μονές ημέρες του μήνα θα είναι κλειστό. Η υγεία των κατοίκων της περιοχής παίζεται μονά-ζυγά!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]