Ζωή Χωρίς Καπνό Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση στα Ιωάννινα

Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση
Κοιν.Σ.Επ. - Ζωή Χωρίς Καπνό

Την Τετάρτη 12/12/18 και την Παρασκευή 14/12/18 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία της ΚοινΣ.Επ. - Ζωή Χωρίς Καπνό στον ισόγειο χώρο επί της οδού Καπλάνη Ζώη (πεζόδρομος), αριθμός 4.

Η Κοιν.Σ.Επ. - Ζωή Χωρίς Καπνό αποτελεί κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας, εγκεκριμένη από την Γενική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με Αριθμό Γενικού Μητρώου: 000113303061.

Στην Κοιν.Σ.Επ. - Ζωή Χωρίς Καπνό παρέχονται υπηρεσίες πρόληψης, έρευνας και υποστήριξης διακοπής καπνίσματος, συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Η προσέγγισή μας αφορά την πρακτική υποστήριξη διακοπής καπνίσματος μέσω ολοκληρωμένων κοινωνικών και συμβουλευτικών δράσεων. Οι δραστηριότητές μας αφορούν στους τρεις σημαντικούς τομείς διαχείρισης ενός κοινωνικού προβλήματος που είναι η Πρόληψη, η Έρευνα και η Δράση/Παρέμβαση.

Είμαστε μια πενταμελής ομάδα επιστημόνων, πρώην καπνιστές/ριες (εκτός από μία τυχερή και δυνατή που δεν κάπνισε ποτέ) που συγκεντρωθήκαμε υπό το φως της κοινωνικής δράσης και δημιουργήσαμε με ιδιωτική πρωτοβουλία έναν Φορέα ολοκληρωμένης προσέγγισης και υποστήριξης της Ζωής Χωρίς Καπνό.

Ναπολέων Παπαγεωργίου, Κοινωνιολόγος MSc, υπ. Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων Πρακτική άσκηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ - ΕΞΟΔΟΣ Εκπαίδευση στην Κλινική / Κοινωνική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων (ΕΚΠΑ)
Μάρθα Κώστα, Κλινική Διαιτολόγος, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Yoga Instructor
Χρύσα Καραγιαννοπούλου, Παιδαγωγός - Λογοθεραπεύτρια
Μαριάννα Σταυροπούλου, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας (Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.)
Γιάννης Τσουμάνης, Επαγγελματίας Εστίασης, Απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]