Συμφωνία Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με την AOPA HELLAS

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - AOPA HELLAS

32 επιχειρήσεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων δημιούργησε μια λίστα με ειδικές εκπτώσεις που θα προσφέρει από εδώ και εξής, στους ιδιοκτήτες αεροσκαφών και πληρωμάτων, που θα προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
Οι προσφορές αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές σε καταστήματα, είσοδο σε μουσεία, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.
Η συμφωνία αυτή, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με την  ΑΟΡΑ Ελλάς, είναι στρατηγικής σημασίας, δεδομένου ότι  πρόκειται για την μεγαλύτερη ένωση  χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας της χώρας, με 854 μέλη.
Ο αριθμός και μόνο των μελών δείχνει και τη σημασία της συμφωνίας, αφού οι εκπτώσεις που εξασφαλίζει η Ένωση Ξενοδόχων σε διάφορες παροχές αποτελούν κίνητρο για την έλευση των μελών της ΑΟPA και τη διαμονή τους στον Νομό Ιωαννίνων.
Η συμφωνία  χαιρετίζεται και από τις δυο πλευρές- Ένωση Ξενοδόχων και AOPA, καθώς και για τις δυο πλευρές τα οφέλη είναι μεγάλα.
Όποια τουριστική – εμπορική επιχείρηση επιθυμεί να ενταχθεί στην παραπάνω λίστα,μπορεί να το κάνει επικοινωνώντας με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ξ.Ν.Ι. κ.Στάθη Σιούτη στο email : secretary@irha.gr

Λίγα λόγια για την ΑΟPA HELLAS
Η ΑΟΡΑ Ελλάς, είναι η μεγαλύτερη ένωση χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας της χώρας, με 854 μέλη. Είναι μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης AOPA INTERNATIONAL που εξυπηρετεί τα συμφέροντα εκατοντάδων χιλιάδων μελών της ανά τον κόσμο. Σαν Γενική Αεροπορία, νοούμε από τα πιο μικρά αεροσκάφη / ελικόπτερα αναψυχής (ελαφρά αεροσκάφη μονοκινητήρια / δικινητήρια , ελικόπτερα 2 ατόμων κ.α) , μέχρι και αεριωθούμενα ιδιωτών ή επιχειρήσεων ( Learjet )  που μετακινούν με αυτά τα στελέχη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]