Ιωάννινα:Προσποιήθηκαν υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας και απέσπασαν από ηλικιωμένη 7.000 ευρώ

Παρά τη συνεχή  ενημέρωση των πολιτών από την Αστυνομία  ,οι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους   τείνουν να πάρουν   μορφή μάστιγας...
Τελευταία περίπτωση ήταν η εξαπάτηση 76χρονης στα Ιωάννινα που διαπράχθηκε χθες.
Συγκεκριμένα ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  εξιχνιάστηκε  η υπόθεση απάτης σε βάρος  της ηλικιωμένης γυναίκας, που διαπράχθηκε χθες 20 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα,ενώ για  το παραπάνω περιστατικό εξαπάτησης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Ειδικότερα και  όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν την 76χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων συγγενικού της προσώπου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Άρτα
Παράλληλα μια ακόμη υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης , που διαπράχθηκε προχθές (19-12-2018) το μεσημέρι,εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.
Για  αυτή την υπόθεση κατηγορείται  ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη
Ο 35χρονος προσέγγισε στην πόλη της Άρτας την  82χρονη και προσποιούμενος γνωστό οικείου της προσώπου  κατάφερε να την ξεγελάσει  και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων από την εργασία του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]