Iωάννινα:Απεγκλωβισμός των μετακινούμενων κτηνοτρόφων με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας [βίντεο]


Τι είπε μιλώντας στο epirus-tv-news.gr ο προϊστάμενος της  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ,κ.Δημήτρης Μαυρογιώργος
Αποτίμηση της κατάστασης όπως αυτή δημιουργήθηκε από την επιδείνωση του καιρού που   ξεκίνησε την Παρασκευή  στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων έκανε  ο προϊστάμενος της  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ,κ.Δημήτρης Μαυρογιώργος μιλώντας στο epirus-tv-news.
Οι σφοδρές χθεσινές χιονοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν  κάποια μικροπροβλήματα  εκτός της περιφέρειας Ηπείρου ,σημείωσε μεταξύ άλλων  ο κ.Μαυρογιώργος .
Παράλληλα το γεγονός ότι αρκετοί οδηγοί  θέλησαν  χθες να κατευθυνθούν προς το Μέτσοβο χωρίς αντιολησθητικές αλυσίδες προκάλεσε  επίσης προβλήματα ,με την Περιφέρεια να συνδράμει  και σε περιπτώσεις   εγκλωβισμού  ζώων κατά τη διάρκεια της έντονης χιονόπτωσης καθ΄όλη τη διάρκεια  της χθεσινής μέρας.
Με τη σημερινή ομαλοποίηση του καιρού η   Πολιτική Προστασία της Περιφ.Ηπείρου  με περισσότερα μηχανήματα   επικεντρώνεται  πλέον στη διευκόλυνση των κτηνοτρόφων για τη μεταφορά των ζώων τους  στα χειμαδιά.
Δείτε αναλυτικά  τι είπε ο κ.Μαυρογιώργος στο βίντεο που ακολουθεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]