ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων στο" I love Griekenland "του ΕΟΤ!

Συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων στην προωθητική δράση #Ilove
Griekenland του Γραφείου ΕΟΤ των Κάτω Χωρών

Στα Γιάννενα βρέθηκε η γνωστή Oλλανδέζα Τουριστική Δημοσιογράφος Μarloes De Hooge

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Trekking Hellas και με την πολύτιμη βοήθεια του επαγγελματία ξεναγού κ.Κωνσταντίνου Βέργου, συμμετείχε στην προωθητική δράση «100 Ολλανδοί Bloggers@100 ελληνικούς προορισμούς» του γραφείου ΕΟΤ των κάτω χωρών.

Ποιο συγκεκριμένα στην περιοχή μας βρέθηκε η γνωστή Ολλανδέζα blooger Marloes de Hooge, με 200.000 μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα της  www.Travelvalley.nl, που ταξίδεψε, γνώρισε και είδε από κοντά τις ομορφιές της περιοχής μας.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, και έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.
Πιο συγκεκριμένα, διοργάνωσε δράση όπου 100 Ολλανδοί bloogers βρέθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, για να τις γνωρίσουν και έπειτα να γράψουν για αυτές.

Η δράση αυτή είχε σαν σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα, με μια συνεχή δράση επικοινωνίας όλη την διάρκεια του έτους, από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας αποτελούν τα δημοσιεύματα που έχουν ήδη αναρτηθεί στις παρακάτω κορυφαίες Ολλανδικές τουριστικές ιστοσελίδες :

https://ilovegriekenland.nl/bestemmingen/epirus-ioannina

https://www.travelvalley.nl/stedentrips/ioannina-is-het-perfecte-startpunt-voor-een-reis-door-epirus

https://www.travelvalley.nl/natuur/onbekend-en-ongerept-de-griekse-bergen-gaan-je-hart-stelen

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωννίνων και οι συνεργάτες της θα συνεχίσουν να προβάλουν στοχευμένα την περιοχή μας, με σκοπό την ποιοτικότερη και ποσοτικότερη προσέλκυση ξένων τουριστών στο νομό μας.


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]