Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων, μέσα στα πλαίσια του έτους Κρυστάλλη 2018,  πραγματοποίησαν εκδήλωση την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  του Δήμου Ιωαννιτών, αφιερωμένη στον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννησή του.
Προηγήθηκε ομιλία από την π. σύμβουλο των φιλολόγων κ. Βούλα Σκαμνέλου με θέμα: Κρυστάλλινα περάσματα και διέξοδοι στον Κώστα Κρυστάλλη: Αγώνες για να «μη μας φάει ο κάμπος» και απαγγελία και ανάγνωση από την ποίηση και την πεζογραφία του λογοτέχνη από την εκπαιδευτικό κ. Αμαλία Σούλτη και τον ραδιοφωνικό παραγωγό κ. Γιάννη Μπισέλα αντίστοιχα.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων και η ομάδα τέχνης «βορείως» προσέγγισαν τη ζωή και το έργο του ποιητή σε μια θεατροποιημένη παράσταση με τον τίτλο: Δι’ αυτόν τον προορισμόν
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι όλων των θεσμών, των φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ιωαννιτών και της ευρύτερης περιοχής καθώς και πλήθος συμπολιτών μας τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]