Παρεμβάσεις συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πρέβεζας

Στην έγκριση των τευχών δημοπράτησης και των όρων διαγωνισμού του έργου "Βελτίωση αθλητικών χώρων Δήμου Πρέβεζας" προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας. Το έργο προϋπολογισμού 74.0000 ευρώ περιλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση αθλητικών χώρων Δήμου Πρέβεζας και αφορά εργασίες εργασίες
συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων και νέων κατασκευών σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με την μελέτη που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας οι σημαντικότερες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι :
1.Εργασίες συντήρησης (συγκεκριμένα μόνωσης δώματος και χρωματισμών) στα αποδυτήρια των γηπέδων Πρέβεζας (Αθ. Τσουμελέκα), Μύτικα και Αρχαγγέλου.
2. Κατασκευή κερκίδας 180 θέσεων στο γήπεδο Ωρωπού. Η εν λόγω κερκίδα θα αποτελείται από εξ’ ολοκλήρου από γαλβανισμένα μεταλλικά στοιχεία, θα είναι υπερυψωμένη κατά 1,00μ από το έδαφος, θα έχει τρεις αναβαθμούς και οι θέσεις θα είναι από πλαστικά καθίσματα με πλάτη.
3. Επίστρωση με χυτή ελαστικά ακρυλική αυτοεπιπεδούμενη αντιολισθηρή επένδυση σε γήπεδο μπάσκετ του κολυμβητηρίου καθώς και κατασκευή 2 γηπέδων μπάσκετ με ασφαλτοτάπητα σε Κανάλι και Μιχαλίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]