«Ιτς Καλέ: Κρυμμένοι Μύθοι Και Ιστορίες» Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ),σε συνεργασία με τηνΕφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων,διοργανώνει,την Τέταρτη28 και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου (ώρες 10:00 έως 14:00),κυνήγι χαμένου θησαυρού για σχολικές ομάδες, στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ.
Η δράση υπό τον γενικό τίτλο «Ιτς Καλέ: Κρυμμένοι μύθοι και ιστορίες»απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Μέσω ψηφιακής εφαρμογής και με τη χρήση υπολογιστών τύπου tabletοι μαθητές θα αναζητήσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση ενός γρίφου. Τα στοιχεία θα βρίσκονται διάσπαρτα κρυμμένα σταμουσεία και μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της ακρόπολης του Ιτς Καλέ, όπως το Μουσείο Αργυροτεχνίας του ΠΙΟΠ, το ΒυζαντινόΜουσείο, το «Θησαυροφυλάκιο» και το Φετιχέ Τζαμί. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη διαδραστική αυτή εμπειρία να γνωρίσουν άγνωστους μύθους και ιστορίες.
Θα πραγματοποιηθούν τέσσερα προγράμματα των 45’ανά ημέραμε τη συμμετοχή έως 30 μαθητών ανά πρόγραμμα.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.Απαραίτητηη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων σχολείων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλ:2651064065 (καθημερινά 10:00-17:00, εκτόςΤρίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]