Πρέβεζα:Τελευταίο αντίο στην Αγγελική Πεπόνη..[φωτο]

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βρυσούλα Πρέβεζας έπεσε  σήμερα στις 3 το μεσημέρι η αυλαία στο δράμα που βίωνε  για 8  ολόκληρα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη,μετά την εξαφάνιση του  26χρονου κοριτσιού.
Στην Εξόδιο Ακολουθία χοροστάτησε ο  Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης με την οικογένεια της Αγγελικής να έχει στο πλευρό της συγγενείς και φίλους .
Η  ταφή του κρανίου της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε στις 14 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε  τάφρο , στην ΒΙ.ΠΕ  Πρέβεζας και μετά την εξέταση του dna αποδείχτηκε ότι ανήκει στην Αγγελική ,έγινε  σε κλίμα οδύνης στο κοιμητήριο του χωριού.
Αυτό που ευελπιστεί  η οικογένειά της μετά το " τελευταίο αντίο" στην Αγγελική  τους  είναι ότι κάποια στιγμή θα έρθει στο φως η αλήθεια και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το όμορφο κορίτσι.
Υπενθυμίζεται   ότι η  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης αποδέχθηκε το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και  έτσι η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανοίγει ξανά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]