ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Λ. Αυγενάκης για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Αντεισαγγελέα του Α.Π

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκηγιατην τρομοκρατική επίθεση κατά του Αντεισαγγελέα του Α.Π. κ. Ι. Ντογιάκου:

«Η τρομοκρατική επίθεση κατά του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, δείχνει πως η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι στη γενικευμένη βία και ανομία που επικρατεί στην κοινωνία, καθώς και στις συλλογικότητες που τις εκφράζουν, οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως μόλις χθες το νούμερο δύο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπεραμυνόταν παραβατικών έναντι αστυνομικών, συγχέοντας τον ρόλο της και δρώντας ως «Υπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα».
Τέτοιες ενέργειεςθέτουν υπό αμφισβήτηση την ύπαρξη του κράτους δικαίου,πλήττουν τη Δημοκρατία, τηΔικαιοσύνηκαι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Ως ΝΔ επισημαίνουμε πως δενθα επιτρέψουμετίποτα και κανείς να αμφισβητήσει τους πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Η Κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την σύλληψη των ενόχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]