Κορυφαίος προορισμός τα Ιωάννινα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων




Ο κ. Γκόλας κλήθηκε κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου  να σχολιάσει και την γενικότερη άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή με αφορμή τις κρατήσεις ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων που δείχνουν ότι και φέτος οι πληρότητες στα Ξενοδοχεία θα φτάσουν στο 100%.
Όπως τόνισε, πλέον τα Γιάννενα αποτελούν έναν κορυφαίο προορισμό κάτι που αποδεικνύεται και από τα ποσοστά πληρότητας που υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα που δεν συνοδεύονται από κάποιες γιορτές ή αργίες.
Ο ίδιος σημείωσε ότι ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι κρατήσουν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με λογικές τιμές, ενώ τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και την επαναφορά των πτήσεων από την αεροπορική εταιρία TUS, επισήμανε ότι η στοχευμένες πρωτοβουλίες που έλαβε η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, έχουν οδηγήσει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων σε ένα πολύ καλό επίπεδο κάτι που φαίνεται άλλωστε από το ενδιαφέρον εταιριών όπως η Apollo, η TUS, η Sky κι άλλες να προγραμματίσουν πτήσεις από και προς αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]