ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα «Θα ονειρεύεσαι και πάλι μια καινούρια φορεσιά» Για 2 παραστάσεις στο Θέατρο Έκφραση


Δύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, συζητούν μέσα στη νύχτα. Οι ήχοι της τις αποσυντονίζουν… Ένας άντρας παλεύει με το παρελθόν του και τις επιλογές του… Μια όμορφη γυναίκα, κάθεται στη σιωπή… Ο νεκρός εραστής της ζει και βρίσκεται στο ίδιο μέρος με εκείνη… Αυτό που υπήρξαν κάποτε και οι τέσσερις έχει καταστραφεί... Φαιδροί και παράταιροι μέσα στις παλιές στολές τους, σχεδιάζουν με ελπίδα το θάνατό τους σα να ονειρεύονται πάλι μια καινούρια φορεσιά.
Αυτή είναι η υπόθεση της παράστασης «Θα ονειρεύεσαι πάλι μια καινούρια φορεσιά», η οποία θα ανέβει από την Εταιρία Θεάτρου «Θέρος» τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, ώρα 21.15 στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Ηλέκτρας Ελληνικιώτη,  είναι βασισμένη στον «Οδοιπόρο» του Παναγιώτη Σούτσου, το πρώτο ποιητικό έργο του Αθηναϊκού Ρομαντισμού, γραμμένο το 1831, τη χρονιά που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία, Δραματουργία, Σχεδιασμός φωτισμών: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη. Σκηνικά-Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα. Μουσική: Γρηγόρης Ελευθερίου. Βοηθός Σκηνοθέτης: Ισαβέλλα Μαργάρα. Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Αθανάσιος Μυλωνόπουλος. Παίζουν οι: Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Δρόσος, Μαρία Μαμούρη, Θεοδοσία Σαββάκη. Στην παράσταση περιέχεται κείμενο του Γιώργου Πρεβεδουράκη.

***
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, άνω των 65). Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου Έκφραση και στο Sherlock coffee maker (Αραβαντινού 14). Τηλ. κρατήσεων: 26515 - 54505 και 6907500710.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]