Ιωάννινα:1 Χρόνος ΣΦΗΝΑ, 1 χρόνος πολύμορφων εκδηλώσεων!

1 Χρόνος ΣΦΗΝΑ, 1 χρόνος πολύμορφων εκδηλώσεων!
Σε λίγες μέρες, στις 11 Νοεμβρίου, συμπληρώνεται 1 χρόνος από την επίσημη πρώτη της ΣΦΗΝΑΣ, του πολιτιστικού χώρου Νεολαίας. Πριν 1 χρόνο η ΣΦΗΝΑ είχε δώσει μια υπόσχεση που παράλληλα ήταν και μια πρόκληση  “Όπως έχει σημειωθεί από την πρώτη στιγμή, ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου της ΣΦΗΝΑΣ. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσει και θα π
αρουσιάσει η ΣΦΗΝΑ, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.” 
Ένα χρόνο μετά ρίχνοντας μια ματιά στη διαδρομή μπορούμε να πούμε ότι ανταποκριθήκαμε με επάρκεια σε κάτι τέτοιο αφού πραγματοποιήθηκαν 3 πολιτικές - ιδεολογικές- ιστορικές εκδηλώσεις, 2 εκδηλώσεις σχετικά με την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο, 2 εκθέσεις (σοβιετικής αφίσας, και χαρακτικής), 2 βιβλιοπαρουσιάσεις, 2 φοιτητικές συζητήσεις, 6 προβολές ταινιών, 2 θεατρικά από το θεατρικό εγχείρημα «ρε Αλέξης» και 5 γλέντια.
Σίγουρα όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή πολλών φίλων της ΣΦΗΝΑΣ, πολλοί από τους οποίους αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα και διοργάνωσαν εξ ολοκλήρου κάποιες απ’ τις εκδηλώσεις.
Για τον νέο χρόνο η ΣΦΗΝΑ έχει πλέον τις βάσεις για να χτίσει πάνω σ’ αυτές. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα αλλά επειδή η ΣΦΗΝΑ δεν είναι άψυχα ντουβάρια αλλά είναι η ψυχή και πνοή όλων όσων έχουν περάσει, θα βελτιωθεί μόνο και μόνο αν όλοι μας συνεχίσουμε με τον έναν η τον άλλον τρόπο, στον ένα ή στον άλλον βαθμό να δίνουμε λίγο από την ψυχή μας.
Έτσι η ΣΦΗΝΑ σας καλεί για έναν ακόμη χρόνο να βαδίσουμε μαζί σ’ αυτή τη πολιτιστική διαδρομή που προσπαθούμε να χαράξουμε!
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο στέκι μας στην Αραβαντινού 6 από τις 8 το βραδάκι μέχρι όσο αντέξουμε, παλιούς και νέους φίλους της ΣΦΗΝΑΣ να τα πούμε και να επανακαθορίσουμε το ραντεβού μας! Την εορταστική αυτή βραδιά δεν θα λείπουν οι γνωστοί εκλεκτοί μεζέδες της ΣΦΗΝΑΣ που θα μας συνοδέψουν μαζί με καλό ποτό και live μουσική! Εφοδιαστείτε με την καλυτερότερη σας διάθεση και ελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]