ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μεγάλοι Ερμηνευτές: O ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ την Τετάρτη στα Ιωάννινα

Μεγάλοι Ερμηνευτές: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ Κωνσταντίνο Γκόγκο με αντικείμενο την επερχόμενη συναυλία του Βασίλη Λέκκα, στο πλαίσιο του κύκλου Μεγάλοι Ερμηνευτές.
Μιλώντας σχετικά ο κ. Γκόγκος, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Όπως γνωρίζετε ένας από τους σημαντικότερους άξονες προγραμματισμού του Πνευματικού Κέντρου είναι η παρουσίαση σημαντικών καλλιτεχνών της χώρας μας.
Στο πλαίσιο αυτό και ενταγμένο στον κύκλο μας «Μεγάλοι Ερμηνευτές» το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών έχει ήδη παρουσιάσει μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες των καιρών μας, όπως τον Μανώλη Μητσιά, την Ελένη Βιτάλη, την Μαρία Φαραντούρη, την Έλλη Πασπαλά κ. α.
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 9:30 το βράδυ, έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε τον σπουδαίο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα.

Στην πλούσια διαδρομή του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ο Βασίλης Λέκκας επιμένει να το υπηρετεί με αξιοθαύμαστη ένταση και επιμονή στην ποιότητα.
Με άξονα τους μεγάλους κλασσικούς συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας θα μας παρουσιάσει  μία σειρά μεγάλων τραγουδιών σε μια μουσική παράσταση- κατάθεση ψυχής που μας ταξιδεύει στη νεότερη ιστορία του τόπου μας.

Εκτός από τα εμβληματικά τραγούδια με λόγια των σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, που βρίσκουν τον ιδανικό εκφραστή τους στο πρόσωπο του Βασίλη, θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε και το δυναμικό λυρισμό που χαρακτηρίζει την καθηλωτική ερμηνεία του.
Τον Βασίλη Λέκκα θα συνοδεύσουν στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης, ενώ συμμετέχουν ακόμα 2 μουσικοί (μπουζούκι, κιθάρα).
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, 9:30 μ.μ.
Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», σε μια κορυφαία μουσική στιγμή πολιτισμού.»
Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια υπάρχουν στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και Public

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]