ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άνοιξε το e-shop !Ψωνίστε online σε όλη την Ελλάδα απο το myMarket

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στο διαδίκτυο, προσφέροντας πληθώρα αγαθών online. Παρ όλο που η «κρίση» έχει χτυπήσει αρκετές επιχειρήσεις και νοικοκυριά, κάποιες εταιρίες βρίσκουν την λύση και επιλέγουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια, έξω από τα συνηθισμένα, χωρίς να περιμένουν τις εξελίξεις να έρθουν.

Μέχρι τώρα είχαμε δει λίγες προσπάθειες όσον αφορά μεγάλα online supermarket. Ένας καταλυτικός παράγοντας ήταν η έλλειψη τεχνογνωσίας που υπήρχε, από αρκετές εταιρίες στον χώρο της κατασκευής online eshop. Είναι γεγονός ότι για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος, χρειάζεται να διαθέτει κανείς μεγάλη εμπειρία στον χώρο και να έχει την κατάλληλη οργάνωση και υποδομή να το υποστηρίξει σε όλα τα στάδια σχεδίασης,  παραγωγής και λειτουργίας.

Σήμερα ένα καλό online supermarket έλειπε και  αρκετά από αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα δεν εξυπηρετούσαν Πανελλαδικά, με αρκετές περιοχές να είναι εκτός εμβέλειας παράδοσης προϊόντων. Επίσης  υπήρχαν ελλείψεις προϊόντων στο δικτυακό τους κατάστημα, κάποια δεχόντουσαν μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες και σχεδόν όλα δεν έκαναν delivery ευπαθή προϊόντα, όπως γαλακτοκομικά ή οπωροκηπευτικά.

Το Mymarket ήρθε να καλύψει αυτό το κενό με το νέο του eshop, όπου μπορεί ο καθένας σε όλη την Ελλάδα να αγοράσει αγαθά της αρεσκείας του, οικονομικά,  ποιοτικά και πάνω απ’ όλα υπεύθυνα. Επίσης είναι ένα από τα ελάχιστα Ελληνικά eshop  που διαθέτουν  φωνητική παραγγελία, όπου αφού την δοκιμάσαμε για να δούμε αν ανταποκρίνεται στις προσταγές μας, μείναμε κατ’ ενθουσιασμένοι με την αποτελεσματικότητα τη υπηρεσίας.

Με μία πρώτη ματιά, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η σελίδα είναι πολύ εύχρηστη βρίσκεις αμέσως αυτό που θες και έχει γρήγορο check out. Επίσης μπορείς να επαναλαμβάνεις τις προηγούμενες παραγγελίες σου, μέσα από το ιστορικό παραγγελιών στο δικό σου προφίλ. Προσέξαμε ότι η σελίδα έχει την υπογραφή της netstudio.gr οπότε γι’ αυτούς που γνωρίζουν δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια.

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα ενός δικτυακού super market:
Συνεχόμενες προσφορές
Όχι κρυφές χρεώσεις γιατί ξέρεις τι πληρώνεις
Ποιότητα
Προσωπική Εξυπηρέτηση πελατών
Επιστροφή προϊόντων και χρημάτων αν δεν είστε ευχαριστημένοι απο κάτι η δεν το θέλετε
Περισσότερη οικονομία σε χρόνο και χρήμα γιατί παραγγέλνετε στον χρόνο που θέλετε
Άνεση γιατί παραγγέλνεται από το σπίτι το γραφείο όπου και αν βρίσκεστε
Φωνητική παραγγελία που σας επιτρέπει να παραγγείλετε εν κινήσει στον δρόμο η στο αυτοκίνητο
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]