Πρέβεζα:"Χτενίζουν" και πάλι το σημείο που βρέθηκε τμήμα ανθρώπινου κρανίου[φωτο-βίντεο]


Αποστράγγιση της τάφρου για  ενδελεχή έρευνα 
Από νωρίς σήμερα το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής  με τη συνδρομή εθελοντών της ΛΕΚ Πρέβεζας    βρίσκονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή το τμήμα ανθρώπινου κρανίου στη ΒΙΠΕ ,προκειμένου να "χτενίσουν" εκ νέου την περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών αναζήτησης και άλλων τυχόν ευρημάτων που να σχετίζονται με την υπόθεση  που   έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος στους κατοίκους της Πρέβεζας.
To σχέδιο της επιχείρησης περιλαμβάνει και την αποστράγγιση της τάφρου ,για την ενδελεχή  έρευνα των πυροσβεστών και των εθελοντών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το  τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος ανήκει
σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια .
Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη,τα ίχνη της οποίας αγνοούνται απο τον Ιούνιο του 2010.
Η οικογένειά της  κοπέλας έδωσε δείγμα dna και περιμένει  με αγωνία τα αποτελέσματα τα οποία ενδέχεται να βγουν  και σήμερα .
upd 13.05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]