ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Λ. Αυγενάκης «Ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί στις εκλογές για τα ψέματα και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού»

Λ. Αυγενάκης«Ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί στις εκλογές για τα ψέματα και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού»
Ηχητικό: https://youtu.be/ld35TW5Xzvg
«Οι εκλογές δεν θα είναι μόνο τιμωρία για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως ψήφος εμπιστοσύνης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Real fm 97.8 και τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, και συμπλήρωσε«Με την ψήφο τους οι πολίτες θα επιβεβαιώσουν πως επιθυμούν θεσμούς που λειτουργούν σωστά και προστατεύουν τη Δημοκρατία και όλους τους πολίτες».

Βασικά σημεία της συνέντευξης:
Θλιβερή η εικόνα της Κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ανίσχυρος και εκβιαζόμενος Πρωθυπουργός. Ανίσχυρος ν’ αντιδράσει μπροστά στο «ξεκατίνιασμα» κορυφαίων υπουργών του. Μπροστά στο πινκπονκ δηλώσεων κεντρικών στελεχών της Κυβέρνησης, με αλληλοκατηγορίες και μισόλογα για θέματα εξωτερικής πολιτικής, για ευαίσθητα εθνικά ζητήματα.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό και η Κυβέρνηση σε αποσύνθεση. Πως γίνεται να αποπέμπει  τον ΥΠΕΞ που εξέφραζε την επίσημη κυβερνητική θέση και να κρατά τον κ. Καμμένο, ο οποίος τον εκβίαζε ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών για κύρωση στη Βουλή;

Οι εκλογές πλησιάζουν ολοένα και πιο σύντομα. Άλλωστε η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Το αν οι εθνικές εκλογές προηγηθούν των αυτοδιοικητικών μικρή σημασία έχει. Αποτελούν πλέον παρελθόν για τους πολίτες.

Η Κυβέρνηση μοιάζει πια με κακοστημένο θίασο, συντελεστές μιας χιλιοπαιγμένης παράστασης με κακούς πρωταγωνιστές. Μοιάζει με μια πολιτική συμμορία αγκαλιασμένη με την καρέκλα, που κάνει τα πάντα για την εξουσία.

Ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί στις εκλογές για τα ψέματα και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Για το 3ο και το 4ο αχρείαστο και πιο σκληρό μνημόνιο, για την εκχώρηση του όρου «Μακεδονία», της «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας.

Η Ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από ένα ισχυρό κράτος δικαίου και θεσμούς που λειτουργούν σωστά. Έχει ανάγκη από ανεξάρτητη δικαιοσύνη, σεβασμό στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, υγεία και παιδεία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών.

Δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τις πρωτοφανείς για ένα δημοκρατικό κράτος, δηλώσεις Πολάκη σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να μπουν κάποιοι φυλακή για να αποδειχθεί η καθαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η δήθεν φαυλότητα των προηγούμενων Κυβερνήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]