ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στην αναμονή χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί Τι καταγγέλλει στο epirus-tv-news οδηγός από τα Ιωάννινα

Ψυχολογικό πόλεμο βιώνουν το τελευταίο διάστημα  χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί  σε όλη την Ελλάδα αφού  οι εξεταστές αποφάσισαν να απέχουν από την εργασία τους διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή του μηνιαίου εξεταστικού επιδόματος για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις που γίνονται εκτός  του καθορισμένου ωραρίου  τους .
 Η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει τραβήξει "χειρόφρενο" στην απόκτηση διπλώματος με τους υποψηφίους  να βρίσκονται σε αβεβαιότητα ...
Δεν λείπουν μάλιστα και οι περιπτώσεις που κάποιος υποψήφιος έχει άμεση ανάγκη το δίπλωμα οδήγησης ,όταν αυτό είναι επαγγελματικής κατηγορίας ,προκειμένου να μπορέσει να προσληφθεί σε κάποια δουλειά .
Αναγνώστης από τα Ιωάννινα που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το epirus-tv-news.gr  περιέγραψε την ταλαιπωρία που βιώνει αλλά και την αγωνία του για το πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση ,καθώς  όπως εξήγησε  η απόκτηση διπλώματος για τον ίδιο είναι μείζονος σημασίας αφού περιμένει πως και πως να πάρει στα χέρια του  το επαγγελματικό δίπλωμα προκειμένου να μπορέσει να  προσληφθεί σε δουλειά .
Παράλληλα εξέφρασε την απορία του ,αφού όπως είπε από την προηγούμενη Τετάρτη προσπαθεί να περάσει από τη διαδικασία της εξέτασης των σημάτων και ούτε αυτό είναι εφικτό .
"Ξέρω ότι υπάρχει απεργία για τη διαδικασία της οδήγησης , τις εξετάσεις όπως για τα σήματα ,που δίνονται  μέχρι τις 11 το πρωί  για ποιο λόγο δεν μπορούμε να τα δώσουμε ;Απευθύνθηκα  στον δάσκαλο οδήγησης και μου είπε ότι αυτό που συμβαίνει είναι πέραν των νόμιμων ορίων .
Γιατί δεν έχουμε μια  ενημέρωση για το τι ακριβώς ισχύει και τι όχι ;Γιατί δεν ενημερώνουν τους υποψηφίους για την απόκτηση διπλώματος  μέχρι πότε θα κρατήσει η αποχή  των εξεταστών  που έχει ως αποτέλεσμα τη δική μας αβεβαιότητα ;
Θέλω να πάρω επαγγελματικό δίπλωμα και  ο χρόνος για μένα και φαντάζομαι και για άλλους υποψηφίους που ανήκουν στην ίδια κατηγορία ,είναι πολύτιμος αφού το δίπλωμα το θέλω για να βρω δουλειά" σημείωσε χαρακτηριστικά ο αγανακτισμένος  υποψήφιος οδηγός .
Οι εξεταστές πάντως έχουν διαμηνύσει πως αν δεν  γίνουν οι απαραίτητες πληρωμές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ..
Ας ελπίσουμε  ότι  άμεσα   θα βρεθεί λύση  και για τις δύο πλευρές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]