[ΕλλάδαΑγρίνιο:Mε τραυματισμό 19χρονης-φωτοβολίδες και χημικά η επέτειος της δολοφονίας του Π.Φύσσα

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο δολοφονίας του Παύλοy Φύσσα στο Αγρίνιο, με συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών και τον τραυματισμό 19χρονης.
Και ενώ η πορεία ξεκίνησε με ειρηνικό χαρακτήρα ο οποίος κράτησε και στο μεγαλύτερο μέρος της, εκτός από τον σταθμό του τρένου όπου έγινε χρήση μολότοφ, δακρυγόνων και από πέτρες καθώς και προς το τέλος της και με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας, κάποια μερίδα ατόμων ήρθε σε σύγκρουση ξανά με δυνάμεις των ΜΑΤ ακριβώς επάνω στην πλατεία που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη με κόσμο.

Άτυχη στάθηκε από ότι φάνηκε μια 19χρονη κοπέλα που καθόταν σε ένα από τα παγκάκια της πλατείας, όταν την βρήκε στο πρόσωπο και την τραυμάτισε φωτοβολίδα η οποία άλλαξε πορεία χτυπώντας επάνω της και στην συνέχεια έπεσε πάνω σε άνδρα και συγκεκριμένα στην δεξιά του πίσω πλευρά ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η 19χρονη αρχικά κρατούσε το πρόσωπό της που ήταν γεμάτο αίματα. Παρέμεινε για αρκετή ώρα αιμόφυρτη, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο. Της παρασχέθηκαν κάποιες στοιχειώδεις πρώτες βοήθειες από ιδιώτες γιατρούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Η νεαρή κοπέλα μετά από 15 λεπτά και αιμόφυρτη διεκομίσθη με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και προς την οδό Βλαχοπούλου όπου έγιναν πολλές προσαγωγές ενώ κάποιοι κάδοι κάηκαν στο τέλος της οδού Δαγκλή.
agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]