iPhone Xs & iPhone Xs Max: ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ!

iPhone Xs & iPhone Xs Max: ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
-Οι ναυαρχίδες της Apple, καθώς και το Apple Watch Series 4 κυκλοφορούν στις 28 Σεπτεμβρίου
24 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες  για τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max  www.cosmote.gr και το www.germanos.gr και το www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρώτοι το iPhone Xs από €1.229  (€34,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις ) και το iPhone Xs Max από €1.339 (€37,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Οι ναυαρχίδες της Apple θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα (χρυσό, ασημί και space gray) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 256GB και 512GB.

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max διαθέτουν οθόνες edge to edge Super Retina HD 5,8" και 6,5" OLED, κύρια κάμερα 12MP και εμπρόσθια 7MP True Depth τεχνολογίας και βελτιωμένο True Tone φλας. Eίναι εξοπλισμένα με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP68 (έως 30 λεπτά στα 2μ.).

Με τα νέα iPhone Xs & Xs Max, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet έως 500Mbps, μέσα από το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE,το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ , με πληθυσμιακή κάλυψη  πάνω από 98% και 92% αντίστοιχα. Οι ναυαρχίδες της Apple είναι πλήρως συμβατές και με την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE κινητής να απολαμβάνουν σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Το Apple Watch Series 4 είναι ριζικά ανασχεδιασμένο με νέες οθόνες 40mm και 44mm, εξελιγμένο ηλεκτρικό και οπτικό αισθητήρα καρδιάς, με ειδοποιήσεις χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών, εξελιγμένα gyroscope και accelerometer ακριβείας που παρέχουν ανίχνευση πτώσης και κλήση SOS έκτακτης ανάγκης. Θα κυκλοφορήσει με ακόμα περισσότερες επιλογές χρωμάτων. Οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν πρώτοι από €459 (€19,12/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις), κάνοντας προ- παραγγελία στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]