LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυγενάκης «Αγωνιζόμαστε για μια αυτόνομη και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση που δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας»

Αυγενάκης σε εκδήλωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη:

«Αγωνιζόμαστε για μια αυτόνομη και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση που δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας»

«Στόχος μας η διακυβέρνηση της ΝΔ να συμβολίζει μια νέα εποχή ενίσχυσης της Αυτοδιοίκησης και άριστης συνεργασίας, ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δύο αυτοδιοικητικούς βαθμούς», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δέλτα του ν. Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού και πολιτισμού», απηύθυνε χαιρετισμό  ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ για το θέμα ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι  κ.κ. Χ. Μέτιος, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Αλ. Θάνος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Μ. Κυριακίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Προγραμμάτων ΙΝΣΕΤΕ και η κα Δ. Μουζάκη, Καθηγήτρια ΑΠΘ, πρ. Δ/ντρια Φεστιβάλ Κιν/φου Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι κ.κ.  Μάκης Βορίδης, Τομεάρχης Εσωτερικών ΝΔ και Βουλευτής Αττικής, Απ. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Μίμης Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Τάσο Γαϊτάνη, Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, επεσήμανε ότι «Η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εργαλειοποιεί και την Αυτοδιοίκηση αλλάζοντας το εκλογικό σύστημα, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει χάος για να περιορίσει τις εντυπώσεις από την επερχόμενη συντριπτική ήττα της. Η ΝΔ θέλει μια αυτοδιοίκηση αυτόνομη και αποτελεσματική, που δίνει πραγματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Εμείς, πιστεύουμε στην αποκέντρωση και όχι στο δυσλειτουργικό Κράτος. Πιστεύουμε σε μια Αυτοδιοίκηση από την τοπική κοινωνία και όχι στην πατρωνία από κομματικούς κυβερνητικούς εγκάθετους. Εμείς δεν θέλουμε την Αυτοδιοίκηση ως περιβάλλον παραπολιτικής και ανίερων συμμαχιών, τη θέλουμε ως μοχλό ανάπτυξης, τη θέλουμε ως πυλώνα Δημοκρατίας».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]