Ιωάννινα:Φιάλη υγραερίου φαίνεται να προκάλεσε την έκρηξη στη μονοκατοικία Κρίσιμη η κατάσταση του τραυματία

Μια  φιάλη υγραερίου  που υπήρχε στη μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Μοσχοπόλεως,  σε κεντρική γειτονιά των Ιωαννίνων, φέρεται να είναι η αιτία της έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 10.00 και είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του σπιτιού και τον εγκλωβισμό ενός 66χρονου που βρισκόταν  μόνος του εκείνη την ώρα στο σπίτι .
   Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις  συγγενικών προσώπων του 66χρονου  που  την ώρα της του ατυχήματος απουσίαζαν αφού  βρίσκονταν στην εκκλησία ,στη μονοκατοικία  υπήρχε  πράγματι φιάλη υγραερίου ,η διαδικασία ωστόσο των καταθέσεων  καθώς και η αυτοψία  στο χώρο  απο την  Π.Υ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη .
Σημειώνεται ότι απο  έρευνα που ακολούθησε  στο χώρο του συμβάντος με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός .
Ο 66χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο  Γενικό  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης  ,με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή" μάχη" για να  τον κρατήσουν στη ζωή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]