ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυγενάκης «Η προάσπιση του Κράτους Δικαίου αποτελεί αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα»

Αυγενάκης σε εκδήλωση του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Θεσσαλονίκη:

«Η προάσπιση του Κράτους Δικαίου αποτελεί αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα»

«Τα τελευταία τριάμισι χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουμε επισημάνει τις παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη και έχουμε στηλιτεύσει αυτές τις πρακτικές. Η Κυβέρνηση αυτή έχει ως στόχο μια ελεγχόμενη από την πολιτική εξουσία, Δικαιοσύνη, με λειτουργούς πειθήνιους στα κελεύσματά της», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, από το "Κινηματοθέατρο Αλέξανδρος", στην εκδήλωση του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη-E-Justice: Ένας μοχλός βελτίωσης της λειτουργίας και της πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αλλά και τρόπος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης του πολίτη προς αυτήν», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ για την θεματική ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι  κ.κ. Ν. Παναγιωτόπουλος, Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτής Καβάλας, Κ. Καραγκούνης, Αναπλ/της Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δ. Ασκούνης, Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, Γ. Καρβέλης, Διευθυντής Λύσεων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Ινστιτούτου για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (ELPO) και Δ. Παρλίτσης, MSc, Προϊστάμενος στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Προγραμματισμού & Αναπτυξιακών Μελετών του ΔΣΘ.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τους κ.κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και Κ. Καραγκούνη για το σημαντικό έργο που προδφέρουν στον Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επεσήμανε ότι «Στη ΝΔ είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και εργαλειοποίησής της, στο πλαίσιο οποιωνδήποτε μικροπολιτικών σχεδιασμών. Η θωράκιση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης αποτελεί χρέος μας και συνταγματική επιταγή, αποτελεί τον πυρήνα της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]