Ιωάννινα: Επεσε στη λίμνη ...Την έσωσε Αστυνομικός της Αμεσης Δράσης [φωτο-βίντεο]

Συναγερμός σήμανε  λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην παραλίμνια περιοχή  ,στην Ακτή Μιαούλη , όταν διερχόμενοι   ενημέρωσαν  τις Αρχές     πως μια νεαρή γυναίκα  έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα.
Στο σημείο  έσπευσε   περιπολικό της Αμεσης Δράσης, με  τον έναν απο τους δύο αστυνομικούς  δίχως δεύτερη σκέψη να βουτά στη λίμνη  καταφέρνοντας   να προσεγγίσει την κοπέλα που  βρίσκονταν σε απόσταση 40-50 μέτρων και να την βγάζει   απο την Παμβώτιδα  σώα .
Αξίζει να σημειωθεί  ότι η  αμεσότητα με την οποία λειτούργησαν οι αστυνομικές και οι  πυροσβεστικές δυνάμεις στάθηκε καθοριστική για το αίσιο τέλος  της εν λόγω υπόθεσης .
Η   νεαρή γυναίκα  διακομίσθηκε  σε καλή κατάσταση   με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα  .
Τις ακριβείς συνθήκες  και τα αίτια του συμβάντος ερευνά το  Α.Τ Ιωαννίνων

ενημέρωση Τρίτη 5/9
Ο Αστυνομικός Και Ο Πυροσβέστης Που Έσωσαν Νεαρή Γυναίκα Στη Λίμνη ...

Το πόσο καλά λειτουργούν  η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Ιωάννινα αποδείχθηκε περίτρανα  πριν απο λίγες μέρες,όταν λίγο μετά  τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου  , μια κοπέλα σώθηκε μετά απο πτώση της στη λίμνη Παμβώτιδα,χάρη   στην αμεσότητα  και στην άψογη συνεργασία των αστυνομικών της Αμεσης Δράσης και των Πυροσβεστών .
Ο  βραβευμένος με το Μετάλλιο του Αστυνομικού Σταυρού Κώστας Μουστακλής έπεσε δίχως δεύτερη σκέψη στα νερά της Παμβώτιδας προκειμένου να σώσει τη νεαρή γυναίκα .
Στην επιτυχημένη ωστόσο διάσωσή της  ,σύμφωνα με  νεώτερη ενημέρωση ,συνέβαλε καθοριστικά και  ο πυροσβέστης Παπαργύρης Ορέστης   o οποίος με την άφιξη της Π.Υ βρέθηκε και εκείνος στα νερά της λίμνης και με τη βοήθεια  του  αστυνομικού κατάφεραν  απο κοινού να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή ,προκαλώντας για μια ακόμη φορά το σεβασμό και την εκτίμηση  των πολιτών προς  το λειτούργημά τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]