Το ΚΙ.ΝΑΛ Αρτας εγκαινίασε τα γραφεία του

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14-09-2018 στις 19:30 μ.μ. τα εγκαίνια και ο αγιασμός των νέων γραφείων του Κινήματος Αλλαγής Άρτας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος συνομίλησε με τους παρισταμένους πολίτες για τις πολιτικές εξελίξεις και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο.
 Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνεδρίαση του γραμματέα με τη διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας, τις Τοπικές Οργανώσεις του Νομού, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και άλλα στελέχη του Νομού. Ακολούθησε συνεδρίαση του Περιφερειακού Γραφείου Ηπείρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά τις οποίες συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής, με κυριότερο τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Περιφερειακές και Δημοτικές).
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε τα νέα μας γραφεία να γίνουν κόμβος επικοινωνίας με τους πολίτες και το «αρχηγείο» για τις μάχες και τις νίκες που θα ακολουθήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]