Ιωάννινα/Ηγουμενίτσα:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (15-09-2018) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 32χρονος συνελήφθη, διότι επιχείρησε να διευκολύνει την έξοδο από τη χώρα, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, ενός 19χρονου μη νόμιμου αλλοδαπού, έναντι χρηματικής αμοιβής (300) ευρώ.
Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 32χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν, χθες (15-09-2018) το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 32 ετών, για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν Αλβανικά Διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.
Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, το οποίο ενεργεί την προανάκριση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Συνελήφθησαν, χθες (15-09-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 24 και 26 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]