44χρονος "καλλιεργητής" ναρκωτικών ..με καλάσνικοφ σε χωριό του Δήμου Σουλίου στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθη 44χρονος καλλιεργητής ναρκωτικών σε χωριό του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού του 44χρονου, οργανωμένη φυτεία κάνναβης που αποτελούνταν από 44 δενδρύλλια
Επίσης, σε τσιμεντένια κρύπτη στην αποθήκη, εντοπίστηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο (kalashnikov) και ένα περίστροφο ενώ σε διάφορους χώρους του σπιτιού, εντοπίστηκαν (6) συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (264,5) γραμμαρίων και (30) σφαίρες πολεμικού τυφεκίου
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σήμερα (14-09-2018) πρωινές ώρες, σε χωριό του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου καλλιεργητή ναρκωτικών ουσιών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
στον προαύλιο χώρο του σπιτιού: φυτεία που αποτελούνταν από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος που έφταναν έως τα 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν.
στην αποθήκη του σπιτιού (σε τσιμεντένια κρύπτη): ένα πολεμικό τυφέκιο (kalashnikov), με το γεμιστήρα του καθώς και ένα περίστροφο.
σε διάφορους χώρους του σπιτιού: (6)  ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (264,5) γραμμαρίων καθώς και (30) σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος (7,62) mm.
στην κατοχή του 44χρονου: μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.
Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]