Αυτοψία στο φράγμα πηγών Αώου για το θάνατο του 33χρονου στο Αραχθο ποταμό


Αύριο το πρωί   πρόκειται να  γίνει η νεκροψία -νεκροτομή στο  Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την υπόθεση θανάτου  του 33χρονου Γιαννιώτη  που βρέθηκε απο τον πατέρα του και τον αδερφό του χωρίς τις αισθήσεις του  το βράδυ του Σαββάτου  στον ποταμό Αραχθο στη γέφυρα Τσιμπόβου κοντά στο χωριό Χαροκόπι.
Ο άτυχος νέος είχε πάει για ψάρεμα  με καλάμι  στο ποτάμι  και ενώ οι ώρες περνούσαν και  εκείνος δεν επέστρεφε ο πατέρας του και αδερφός του   ανησύχησαν  και   έτσι άρχισαν  να τον αναζητούν απο το μεσημέρι  .
Λίγες ώρες αργότερα έμελλε να είναι εκείνοι    που  θα  έβρισκαν τον άτυχο 33χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στα νερά του Αράχθου..
9 πυροσβέστες με 4 οχήματα και  αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος ,  εκεί όπου βρέθηκαν  όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και  τα σύνεργα ψαρέματος που είχε μαζί του ο 33χρονος Γιαννιώτης ,με καταγωγή απο χωριό της περιοχής .
H σορός του που φέρει τραύμα στο κεφάλι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ,με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει , την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας .
Αγνωστο  ωστόσο παραμένει μέχρι στιγμής πως ο 33χρονος  που  ενώ ψάρευε με καλάμι παρασύρθηκε απο τα νερά του Αράχθου, με την Αστυνομία να ερευνά  και το ενδεχόμενο να ήταν ανοιχτό το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού  πηγών Αώου  ,βορειοανατολικά του Μετσόβου  ,κάτι που θα επέφερε άνοδο στη στάθμη των νερών του ποταμού  και γι αυτό  πρόκειται να  προχωρήσει σε  αυτοψία στο  εν λόγω φράγμα , εξετάζοντας  ενδελεχώς τις ώρες που  αυτό ήταν ανοιχτό και κλειστό κατά την ημέρα του ατυχήματος .
Τέλος εξετάζεται παράλληλα  και το ενδεχόμενο ο θάνατός του νεαρού άνδρα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια,με την αυριανή διενέργεια της νεκροψίας -νεκροτομής να είναι αυτή που ρίξει φως στα ακριβή  αίτια  του θανάτου του .
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος ,μουσικός στο επάγγελμα ,ήταν  γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία   ,με τους φίλους του  αλλά  και όσους τον γνώριζαν, να έχουν κατακλύσει απο χθες το βράδυ με συλλυπητήρια μηνύματα την προσωπική του σελίδα στο facebook ,αδυνατώντας να πιστέψουν τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του ...

φωτο αρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]