Θεσπρωτία:Στα "δίχτυα" της ΕΛ.ΑΣ διακινητές &περισσότερα απο 128 kg κάνναβης

Πάνω από -128- κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών επιχειρήσεων στο Πετούσι και στην Δριμίτσα Θεσπρωτίας
Συνελήφθησαν συνολικά τρεις διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι μετέφεραν τα ναρκωτικά προς το εσωτερικό της χώρας είτε πεζοί είτε  με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σήμερα (14-09-2018), σε ξεχωριστές επιχειρήσεις, στο Πετούσι και στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, τρεις διακινητές ναρκωτικών ενώ κατασχέθηκαν πάνω από -128- κιλά κάνναβης.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 30, 29 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
Στην πρώτη περίπτωση, σήμερα τα ξημερώματα στο 31ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (στο ύψος του Πετουσίου Θεσπρωτίας), από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, Ασφάλειας και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ο 30χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (41) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (77) κιλών και (270) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα σε αγροτική οδό στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ο 29χρονος και 24χρονος, διότι εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί και να έχουν στην κατοχή τους ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (48) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -51- κιλών και -10- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-128- κιλά και -280- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
χρηματικό ποσό των (1.370) ευρώ,
τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]