Δήμος Πωγωνίου /ZaravinaF:Ηταν όλοι τους υπέροχοι!


Κόντρα στη νεροποντή που παραλίγο να ματαιώσει τη μεγάλη συναυλία δίπλα στη λίμνη Ζαραβίνα την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πωγωνίου και του Κέντρου Νέων Ηπείρου και κατέκλυσαν τον χώρο τιμώντας ένα νέο ξεκίνημα για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη καθώς στήριξαν έμπρακτα, φέρνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου.
Ο μοναδικός Δημήτρης Υφαντής υποδέχτηκε στη σκηνή μεγάλα ονόματα του κλαρίνου και μαζί με τους Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Γιώργο Κωτσίνη, Νίκο Τάσση, Κώστα Βέρδη και Πετράκη Χαλκιά, έδωσαν στη συναυλία μία ξεχωριστή νότα, σμίγοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα παραδοσιακά ακούσματα της περιοχής κι όχι μόνο.
Φιλοδοξία του Δήμου Πωγωνίου είναι η «Zaravina F» να καταστεί θεσμός, «παντρεύοντας» αρμονικά δύο από τα βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πωγωνίου, την παρθένα φυσική ομορφιά και την πλούσια μουσική παράδοση.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους υπογραμμίζοντας ότι το Πωγώνι έχει πλεονεκτήματα που θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. «Σας ευχαριστούμε πολύ που παρά τις αντίξοες συνθήκες μας κάνατε την τιμή να είστε κοντά μας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που είχαμε σχεδιάσει καθώς ο καιρός αποφάσισε να σταθεί σήμερα απέναντί μας. Παρόλα αυτά είμαστε εδώ και θα διασκεδάσουμε με τους μοναδικούς μας καλλιτέχνες. Στόχος μας είναι αυτή η διοργάνωση να έχει μέλλον και να διανθιστεί με παράλληλες δράσεις που θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά της περιοχής και την μεγάλη παράδοση που έχουμε στον χώρο της μουσικής. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες» τόνισε.
Ο Δήμος Πωγωνίου και το Κέντρο Νέων Ηπείρου ευχαριστούν ιδιαίτερα όσους αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούν πολύ όσους ανταποκρίθηκαν στον κοινωνικό χαρακτήρα της συναυλίας και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]