ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πωγώνι:Με απόλυτη επιτυχία oι ορεινοί αγώνες του 5ου Νεμέρτσικα Trail Run!

Οι ορεινοί αγώνες του 5ου Νεμέρτσικα Trail Run , ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στην Κάτω Μερόπη Πωγωνίου στις 12 Αυγ 2018. Οι εν λόγω αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Δήμου Πωγωνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Μερόπης. Η άριστη προετοιμασία των αγώνων και οι κόποι της οργανωτικής επιτροπής επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο καθότι όλοι οι δρομείς και συνοδοί τους, οι εθελοντές αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια όμορφη αθλητική γιορτή  γεμάτη με κέφι, ικανοποίηση και συγκίνηση.
     Οικοδεσπότες της όλης εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μερόπης (με εκπρόσωπο στην οργανωτική επιτροπή την Φανή Χαρίση) και οι Μαραθωνοδρόμοι της πόλης μας Τσίμαρης Βαγγέλης και Κουκέσης Οδυσσέας οι οποίοι αποτέλεσαν και φέτος βασικά στελέχη και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα αλλά και ένθερμοι υποστηρικτές τις σκέψης για συνέχιση των ορεινών αγώνων «ΝΕΜΕΡΤΣΙΚΑ TRAIL RUN”.
     Οι παραπάνω οργανωτική επιτροπή οργάνωσε και διεξήγαγε δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος (6χλμ και 20 χλμ) σε όμορφες διαδρομές αλλά δίνοντας και μεγάλη έμφαση στην ηθική και υλική επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητών, στην γιορτινή ατμόσφαιρα που επικράτησε πριν και μετά τον αγώνα,(μουσική, πλούσιο γεύμα, δώρα και αναμνηστικά) και στην γενικότερα δροσερή καλοκαιρινή φιλοξενία σε όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού.
     Οι  περισσότερες συμμετοχές στον φετινό αγώνα, τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε η διοργάνωση αλλά και η παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη , οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους δρομείς και στους λοιπούς παρισταμένους, αποτελούν το ορόσημο για την συνέχιση των αγώνων μιας και δίνουν δύναμη στην οργανωτική επιτροπή για να προετοιμάσει τον επόμενο αγώνα. Πλέον το ΝΕΜΕΡΤΣΙΚΑ TRAIL RYN έχει πλήρως καθιερωθεί στο καλεντάρι των ορεινών αγώνων ενώ οι συμμετέχοντες αθλητές δεν περιορίζοντας στα όρια της Ηπείρου!
Νικητές του αγώνα 20 χλμ για τους Άνδρες ήταν ο Ιωάννης Ιωάννου (Ηγουμενίτσα) ενώ στις γυναίκες η Αριστέα Κορδά (Ιωάννινα), στον αγώνα τον 6χλμ νικητές στους Άνδρες ο Θεόδωρος Αρλέτος (Ιωάννινα) και στις γυναίκες η Δήμητρα Τζαλοκώστα (Άρτα).  Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν στο running news.
     Πολλά ευχαριστήρια στους εθελοντές, στους δρομείς,  στην Αστυνομία, στους γιατρούς της διοργάνωσης, στην Κιβωτό του κόσμου, στους χορηγούς και στους κατοίκους του χωριού.
     Ιδιαίτερα πρέπει να τονισθεί η ανταπόκριση των δρομέων στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής για την τοποθέτηση πένθιμης κορδέλας στο καρπό του χεριού τους,  στην μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους κατά τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
     Κλείνοντας και με οδηγό το χαμόγελο και την ικανοποίηση των δρομέων και των συνοδών τους αλλά και τις ευχές όλων για υγεία και άθληση, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 6ο Νεμέρτσικα TRAIL RUN 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]