Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Ιωάννινα [φωτο]

φωτογραφίες Παρασκευή Παππά

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος,  στα πλαίσια της τετραήμερης περιοδείας σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας,  επισκέφθηκε το Σάββατο  το πρωί
το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων, όπου  είχε  συνάντηση  με φορείς, το Δ.Σ., τους εθελοντές & εργαζομένους του Τμήματος στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων στη Γ. Παπανδρέου .

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., κύριος Νικόλαος Οικονομόπουλος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Περιφερειακά Τμήματα, επισκέφτηκε, στις 25 Αυγούστου 2018 το Τμήμα Ιωαννίνων όπου τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Τμήματος κ. Μάρθα Παπαδοπούλου και το Δ.Σ. ενημερώνοντάς τον διεξοδικά για τα ζητήματα που άπτονται στην εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος.
Ο κ. Οικονομόπουλος απευθυνόμενος στους εθελοντές τόνισε τα εξής: "Επιθυμώ να σας γνωρίσω, να ακούσω τους προβληματισμούς σας αλλά και νέες ιδέες σας που μπορούν να αναβαθμίσουν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό".
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, Βασίλειος Γοργόλης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικής Ηπείρου, Αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος και ο Διευθυντής του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, Δημήτριος Τουλιάτος.
Ακολούθησε σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά το οποίο, ο κ. Οικονομόπουλος ενημερώθηκε από τους Υπευθύνους των Τμημάτων για το ανθρώπινο δυναμικό, τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, απάντησε σε ερωτήσεις πρακτικών θεμάτων και τόνισε την ανάγκη εξωστρέφειας και συνεργασίας με άλλους φορείς. Παράλληλα ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Περιφερειακού Τμήματος. 
Τον κύριο Οικονομόπουλο συνόδευαν οι κυρίες Μάρθα Βουγιούκα και Δέσποινα Φιλιπιδάκη, μέλη του Κεντρικού Δ.Σ., οι κύριοι Ιωάννης Μακρής, Τομεάρχης Σαμαρειτών και Εμμανουήλ Πρώιμος, Υπεύθυνος "Διαχείρισης Κρίσεων" / Διευθυντής Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ε.Ε.Σ. Λεωνίδας Μακρής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]