ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νανοχρώματα: Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Τα νανοχρώματα προστατεύουν το χώρο σου σε περίπτωση φωτιάς, καθυστερώντας σημαντικά την εξάπλωσή της, ενισχύουν τη θερμομόνωση, προστατεύουν από την υγρασία και κρατάνε περισσότερο από τα κανονικά χρώματα!
Σε περίπτωση φωτιάς, τα νανοχρώματα σχηματίζουν αέρια που δεν καίγονται, με αποτέλεσμα να καθυστερούν σημαντικά τη εξάπλωσή της!
Τα νανοχρώματα είναι ιδανικά για τους εξωτερικούς τοίχους και σταματούν τη φωτιά. Έτσι, σε περίπτωση πυρκαγιάς του κτιρίου καθυστερούν την διάδοση της. Αυτό συμβαίνει διότι κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς σχηματίζουν αέρια που δεν καίγονται, µε αποτέλεσμα να απομακρύνουν  το οξυγόνο, εμποδίζοντας την  φωτιά να εξαπλωθεί.

Αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού σου!
Τα μικροσωματίδια των νανοχρωμάτων έχουν την ικανότητα να αντανακλούν πάνω από το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό συμβαίνει διότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν στα πάρα πολλά μικρά σωματίδια και αντανακλώνται.
Προσδίδουν έτσι, θερμομονωτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι.

Προστατεύουν από την υγρασία, γιατί σχηματίζουν μια μεμβράνη ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες.
Διατηρούν τις ιδιότητες τους από -20 βαθμούς Κελσίου έως 80 βαθμούς. Εφαρμόζονται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια. Δημιουργούν μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες. Καλύπτουν λοιπόν, τέλεια τις μικρορωγμές στις επιφάνειες των εξωτερικών τοίχων προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.

Δεν κοστίζουν πολύ παραπάνω από τα κανονικά χρώματα και κρατάνε περισσότερο καιρό.
Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μιας και δεν φθείρονται από τον ήλιο και την υγρασία όπως τα άλλα χρώματα. Το κόστος τους ξεκινά από τα 2ευρώ/τ.μ., ενώ τα αντίστοιχα συμβατικά κοστολογούνται στο 1ευρώ/τ.μ.

Εσείς γνωρίζατε τα σημαντικά προτερήματα των νανοχρωμάτων; Τώρα ξέρετε!
4green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]