ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα «Πολιτισμός για όλους»...Εκδηλώσεων συνέχεια !

Συνεχίζεται η πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και σε τοπικές κοινότητες της περιφέρειάς της με θέμα: «Πολιτισμός για όλους».



Ο Νίκος Παπαδιώτης και η Χαρά Καλπακίδου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες, πάντα με τη συνοδεία του Ανδρέα Κάσσου, στο πιάνο, του Νίκου Μητσόπουλου, στο μπουζούκι, και του Σωτήρη Κατσούρα, στο βιολί. Οι αγαπημένοι μουσικοί θα μας θυμίσουν «Της ζωής μας τα τραγούδια», γνωστά ελληνικά λαϊκά τραγούδια, που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει και χορέψει. Οι εμφανίσεις  που προγραμματίζονται να γίνουν είναι: Δευτέρα 20 Αυγούστου στη Μάζια, Πέμπτη 23 Αυγούστου στην Ανατολή, και Παρασκευή 24 Αυγούστου στον Κατσικά.

Το Δημήτρη Υφαντή θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε σε ξεχωριστές εμφανίσεις επί της μουσικής σκηνής: στην Κρανούλα την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στα Μάρμαρα, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και στην Περίβλεπτο την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Ο Δημήτρης Υφαντής πάντα με κέφι και χαρά θα μας ομορφύνει τα βράδια μας τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και πνευστά, ενώ μαζί του θα βρίσκονται ο Πάνος Βούλγαρης, στα πλήκτρα, η Γεωργία Βακάλη, στα κρουστά καθώς και ο Δημήτρης Σταύρου, στο μπουζούκι και το λαούτο.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]