Τα πανηγύρια έφυγαν…το θερινό σινεμά επιστρέφει!

Τα πανηγύρια έφυγαν…το θερινό σινεμά επιστρέφει
Στον προτελευταίο του σταθμό οδεύει το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά το Σάββατο 18/8/2018. Οι πλατείες των χωριών μας μετά τα πανηγύρια του 15Αύγουστου ετοιμάζονται να υποδεχθούν το θερινό σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών.
Οι μικρομικάδες του Φεστιβάλ Δράμας θα ανηφορίσουν στο Ματσούκι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων σε μια εκδήλωση που κλείνει το θερινό πολιτιστικό πρόγραμμα του χωριού.Με ιδιαίτερη χαρά το Φεστιβάλ περνάει φέτος από το Ματσούκι, ένα από τα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα χωριά της Πίνδου αλλά με ιδιαίτερα αξιόλογους και ενεργούς πολιτιστικούς φορείς που κρατάνε ζωντανό το χωριό.
Το κινηματογραφικό πανί θα στηθεί στη πλατεία του χωριού με τις προβολές να ξεκινούν στις 21:00. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και των πολιτιστικών φορέων του χωριού. Για περίπου 1,5 ώρα οι κάτοικοι του χωριού και οι επισκέπτες θα απολαύσουν βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους από το επετειακό 40ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.Όπως πάντα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]