ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αναβαθμίζεται το κτήριο του Δημαρχείου Ιωαννίνων


Νέα όψη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό θα έχει σύντομα το κτήριο του Κεντρικού Δημαρχείου Ιωαννίνων καθώς σήμερα το πρωί υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, και του αναδόχου που προέκυψε από το διαγωνισμό για το έργο με τίτλο «Επισκευή κτιρίου κεντρικού Δημαρχείου», συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.
Η παρέμβαση θα είναι συνολική και θα αφορά πλήθος εργασιών που έχουν να κάνουν με την αφαίρεση των σαθρών εξωτερικών επιχρισμάτων και την ανακατασκευή τους, τον χρωματισμό των εξωτερικών τοίχων, την συντήρηση και το χρωματισμό των κ
ουφωμάτων καθώς και την επισκευή των τουαλετών και την αντικατάσταση των ειδών υγιεινής. Παράλληλα θα γίνουν εργασίες μόνωσης υγρασίας - ήχου και θερμότητας.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό και παράλληλα απαραίτητο έργο σε ένα διατηρητέο κτίριο. Ένα κτίριο ιστορικό για το Δήμο Ιωαννιτών το οποίο είναι αρκετά ταλαιπωρημένο από το χρόνο. Οι εργασίες που θα γίνουν θα αναβαθμίσουν την εικόνα του Δημαρχείου τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, με το αποτέλεσμα να είναι ένα πιο σύγχρονο και ‘αναβαθμισμένο’ κτίριο», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]