Ηγουμενίτσα «18o Αντάμωμα Περδικιωτών»

«18o Αντάμωμα Περδικιωτών»
Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για την εκδήλωση  του «Ανταμώματος των Απανταχού Περδικιωτών» που θα πραγματοποιηθεί  στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» στην Πέρδικα την Δευτέρα 13-08-2018. Είναι το 18ο αντάμωμα που διοργανώνεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας και τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας στο αμφιθέατρο της Πέρδικας.
Μια παραδοσιακή βραδιά με ηπειρώτικους χορούς και τραγούδια που θα παρουσιαστούν από τα τμήματα του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Πέρδικας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κεραμίτσας και τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος». Στο φετινό αντάμωμα τα τραγούδια ερμηνεύει ο Μάκης Κιάμος και στο κλαρίνο ο  Τάσος Χούσος με την  συνοδεία των αυθεντικών μουσικών ερμηνευτών της ηπειρώτικης παράδοσής μας.
Η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για την περιοχή που γίνεται για 18η συνεχόμενη χρονιά όπου υποδέχεται και αγκαλιάζει τους ξενιτεμένους με τον καλύτερο τρόπο να ανταμώσουν όλοι μαζί νοσταλγώντας τα παλιά κάτω από τους ήχους και τα βήματα της δημοτικής μας μουσικοχορευτικής μας παράδοσης, που στο τέλος γίνονται ένας κύκλος όπως παλιά.
Ώρα έναρξης 21:30, είσοδος ελεύθερη.   
Facebook event: www.facebook.com/events/504095983366707/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]