ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ioannina Lake Retreat την Τετάρτη 18 Ιουλίου [video]

IOANNINA LAKE RETREAT
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ημέρα: Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
Ώρα: 18.00-20.30
Πού: Παραλίμνιο, Διονυσίου Σκυλοσόφου (μετά την Κυρά-Φροσύνη, πριν το «12») - Ιωάννινα

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
απαραίτητη κράτηση

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες της πόλης των Ιωαννίνων στο χώρο της ευεξίας, του spa, του τουρισμού, των Εναλλακτικών Θεραπειών, όπως σιάτσου, ρέικι, ρεζουβάνς και της εναλλακτικής άσκησης, όπως yoga, pilates και capoeira, αναλαμβάνουν να ενισχύσουν τον εναλλακτικό τουρισμό με ένα Retreat στην πόλη μας.

Ο όρος retreat σημαίνει ησυχαστήριο - καταφύγιο - απόσυρση.... ένα μέρος όπου μπορείς να απομονωθείς και να απολαύσεις μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.....διέξοδος διαφυγής από την καθημερινότητα και έχει σαν στόχο να νιώσουμε ευεξία και να ανεβάσουμε την διάθεσή μας … εμπνέουν, αποτοξινώνουν, χαλαρώνουν,  διδάσκουν στρατηγικές και τρόπους αντιμετώπισης του στρες.

Στα πλαίσια του να δημιουργηθεί ένα νέο είδος τουρισμού και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην πόλη των Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2018 ένα Retreat (πρόγραμμα εναλλακτικών δράσεων) 2 περίπου ωρών, όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε διάφορες εναλλακτικές δράσεις, αξιοποιώντας και προβάλλοντας παράλληλα την ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων και της περιοχής της λίμνης καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα. Ένα πρόγραμμα που ο επισκέπτης, αλλά και ο κάτοικος των Ιωαννίνων θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει εντελώς δωρεάν.

Παίρνοντας εξαιρετικό υλικό από αυτό το Retreat και χρησιμοποιώντας τις καλλιτεχνικές του ικανότητες, θα δημιουργηθούν διάφορα διαφημιστικά και promotional βίντεο με σκοπό να σταλούν στους κατάλληλος TourOperators,  ώστε να επικοινωνηθεί και να προωθηθεί κατάλληλα αυτό το είδος τουρισμού στην πόλη μας. Ορισμένα βίντεο θα ανέβουν επίσης και στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, ώστε από το νέο έτος ένα τέτοιο είδος τουρισμού να μπει σε εφαρμογή.

Πληροφορίες
Μάστορα Γιώτα
693 087 1304
giota.ma@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]