ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πρέβεζα:Τραγωδία για οικογένεια τουριστών ..Γύρισαν στο ξενοδοχείο βρίσκοντας το παιδί τους ..χωρίς τις αισθήσεις του

Οικογένεια  απο τα Σκόπια θέλησε να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βράχο Πρέβεζας.
Ετσι ξεκίνησαν  χθες  το απόγευμα για  να απολαύσουν τη θάλασσα στην  παραλία της περιοχής ,με τον 16χρονο γιο να φεύγει λίγη ώρα νωρίτερα  για το δωμάτιο του ξενοδοχείου , αφήνοντας τους υπόλοιπους στην παραλία .
Λίγη ώρα αργότερα, όταν η οικογένεια του παιδιού επέστρεψε στο ξενοδοχείο ,βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο σκληρό "παιχνίδι" της μοίρας ...
Ανοίγοντας την  κλειστή πόρτα του μπάνιου ,βρήκαν   πεσμένο  και  χωρίς τις αισθήσεις του  τον άτυχο 16χρονο .
Αμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με το παιδί να  διακομίζεται στο νοσοκομείο   όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή .
Σύμφωνα με διασταυρωμένες  πληροφορίες ο  νεαρός φέρει  τραύμα[χτύπημα] στο κεφάλι ,φως ωστόσο στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής .
Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας ,με τους οικείους του να αδυνατούν να πιστέψουν πως οι  στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς των καλοκαιρινών τους διακοπών   κατέληξαν σε τραγωδία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]