ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Ενημερωτικές συναντήσεις της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών με τα Σωματεία

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΜΟΜΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ   ΣΤΗΝ  ΟΕΒΕ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Για τις ενημερωτικές συναντήσεις  της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών με τα σωματεία της περιοχής
Η πλειοψηφία της Διοίκησης που ούτε μπορεί και ούτε θέλει να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων, μετά την πολύχρονη απρ
αξία, θυμήθηκε να καλέσει σε συναντήσεις τα σωματεία, για να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους.  Παραδεχόμενοι στην ουσία ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια, που είχαν την ευθύνη της διοίκησης, δεν έχουν κάνει το παραμικρό. 
Δυστυχώς για τους ίδιους και για τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής, γνωρίζουν  από πρώτο χέρι τα προβλήματα. Δεν κάνουν όμως τίποτα, γιατί συμφωνούν με τις εκάστοτε πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και της ΕΕ για την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα, την «ανάπτυξη», η οποία όμως αφορά μόνο το μεγάλο κεφάλαιο και προϋποθέτει το κλείσιμο των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών.
Η πρωτοβουλία αυτή, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως «στάχτυ στα μάτια» των αυτοαπασχολούμενων και αποπροσανατολισμός από τα κύρια προβλήματα, που είναι η ληστρική φορολογία, το ασφαλιστικό, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί κλπ.
Προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του κάθε σωματείου σε συντεχνιακά ζητήματα αφήνοντας αλώβητη την πολιτική που μας αφανίζει. 
Καμιά εμπιστοσύνη στην πλειοψηφία της Διοίκησης. Έχουν αποδείξει , όλο αυτό τον καιρό, ότι δεν είναι στο πλάι του μικρού αυτοαπασχολούμενου επαγγγελματοβιοτέχνη. Ακόμα και τώρα που θυμήθηκαν δήθεν να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα, στόχο έχουν να σπείρουν την μοιρολατρία, να διασφαλίσουν ότι η συσσωρευμένη απογοήτευση δεν θα γίνει δύναμη ανατροπής.
Οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι δεν χρειάζονται άλλο «χάιδεμα στα αυτιά», «χτύπημα στην πλάτη»  «κι εξω απ την πόρτα!». Χρειάζονται κοινούς αγώνες με τους εργαζόμενους, για το δικαίωμα στην εργασία, τον ελεύθερο χρόνο, για αξιοπρεπή ζωή και γεράματα, για ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας από τους κόπους μια ζωής.
Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι
Δημήτρης Τασιούλας
Αλέξανδρος Καζάζης
Ευάγγελος Βλάχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]