Τα στυλ παπουτσιών που κάθε άνδρας πρέπει να έχει!

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι τα ανδρικά παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο  στο ντύσιμο του κάθε άνδρα, για αυτό και έχει αρχίσει να τους δίνεται η σημασία που τους αξίζει. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί, καθώς πλέον κάνουν την εμφάνισή τους νέα είδη ανδρικών παπουτσιών που αποτελούν πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις. Θα δούμε λοιπόν τα  στυλ παπουτσιών που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του, ώστε να είναι άψογα ντυμένος για κάθε περίσταση.
Θα μιλήσουμε αρχικά για τα κλασικά πλέον λευκά αθλητικά παπούτσια, πάνινα ή δερμάτινα. Κυκλοφόρησαν στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά έγιναν δημοφιλή μετά το 1971, καθώς άρχισαν να τα προτιμούν οι τενίστες κατά τη διάρκεια των αγώνων τένις. Ταιριάζουν ιδανικά με τζιν παντελόνι και όσο περίεργο και αν σας φανεί, είναι πλέον πολύ της μόδας φορεμένα με κουστούμι. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα τέλειο στυλ είναι να τα διατηρείτε όσο πιο καθαρά γίνεται.
Τα παπούτσια βαδίσματος είναι απαραίτητα για όλους τους άνδρες, καθώς είναι πολύ άνετα, αναπνέουν και θα σας χαρίσουν στυλ.  Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα αθλητικά παπούτσια New Balance, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει το νέο trend. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σίγου
ρα θα ευχαριστηθείτε περπάτημα ενώ θα νιώθετε πιο άνετα από ποτέ.
Όσο ελκυστικό και αστραφτερό είναι ένα ζευγάρι λευκών παπουτσιών, άλλη τόση συντήρηση χρειάζεται ώστε να παραμένει πάντα καθαρό και προσεγμένο. Εδώ έρχονται τα μαύρα αθλητικά παπούτσια, τα οποία θα σας βγάλουν από αυτή τη δύσκολη θέση. Τα total black παπούτσια ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα και δε θα έχετε πλέον το άγχος εάν είναι καθαρά. Ως παράδειγμα θα σας δώσω τα παπούτσια New Balance, τα οποία φυσικά μπορείτε να τα βρείτε και σε total black έκδοση.
Και θα περάσουμε τώρα στα παπούτσια του μπάσκετ, τα οποία σίγουρα θα σας είναι απαραίτητα εάν ασχολείστε με το συγκεκριμένο σπορ, αλλά και εάν ψάχνετε κάποια σταθερά αθλητικά παπούτσια για την προπόνησή σας. Είναι πραγματικά ανθεκτικά και θα ανταπεξέλθουν μετά από ώρες γυμναστικής, ενώ ταυτόχρονα θα νιώθετε ξεκούραστοι και ανάλαφροι. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται φυσικά και τα αθλητικά παπούτσια, με τα οποία θα νιώθετε εξίσου άνετα.
Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα χαμηλά παπούτσια τα οποία δεν έχουν κορδόνια, είναι ευκολοφόρετα και είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου, ειδικά στη χώρα μας που έχει μονίμως καλό καιρό. Μπορείτε να τα βρείτε σε πάνινη ή σουέντ έκδοση και το καλύτερο είναι να τα έχετε σε ένα ουδέτερο χρώμα ώστε να ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα.
Όποια και αν είναι η περίσταση, θυμηθείτε ότι πάντα υπάρχει και το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια!
Άρθρο από Pronomio-shop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]