Η Πάργα απο χθες...σας "κερνά" Ηπειρο !

Κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει να επιδείξει τα δικά της προϊόντα .Η Ηπειρος όμως έχει κάτι παραπάνω :Προϊόντα με ποιότητα και "ταυτότητα"που οφείλονται στη μοναδική βιοποικιλότητα της περιφέρειας και του τρόπου παρασκευής τους .
Τα ηπειρωτικά προϊόντα ταξιδεύουν στο εσωτερικό της χώρας ,αλλά και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.
Για την Περιφέρεια Ηπείρου τα τοπικά προϊόντα είναι μέρος της αναπτυξιακής της στρατηγικής ,είναι συμπληρωματική δράση του τουρισμού.
Στόχος ,ο κάθε επισκέπτης της Ηπείρου ,φεύγοντας να έχει στις "αποσκευές" του ,όχι μόνο της εντυπώσεις απο τη φιλοξενία και τη διαμονή ,αλλά και τοπικά ,γευστικά ,αγνά ηπειρωτικά προϊόντα .Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί η έκθεση "Κερνάμε Ηπειρο "που άνοιξε τις "πύλες" της εχθές στην Πάργα ,να φέρει σε άμεση επαφή τον επισκέπτη αλλά και τους μόνιμους κατοίκους ,με Ηπειρωτικά προϊόντα στον τόπο παραγωγής τους .
Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών του τόπου ,αναλαμβάνει απο κοινού με τους παραγωγούς τη διοργάνωση εκθέσεων με ξεχωριστά ηπειρώτικα προϊόντα .
Απο χθες μέχρι και την αύριο Κυριακή 15 Ιουλίου η Πάργα σας περιμένει για να  σας "κεράσει " Ηπειρο ,στο πάρκινγκ δίπλα απο το Hotel Bacoli .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]