Λαϊκά μπάνια διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων


ΛΑΪΚΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!!
Η αστική τάξη της χώρας μας, μαζί με την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου, έχουν εξαπολύσει την προπαγάνδα τους με σκοπό να μας πείσουν ότι η «έξοδος από τα μνημόνια» σηματοδοτεί το τέλος της εποχής της φτώχειας των αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων κλπ.
  Προσπαθούν με τα ιδεολογήματα περί «δίκαιης ανάπτυξης» να κάνουν το άσπρο – μαύρο, τη στιγμή που οι μισθοί έχουν καθηλωθεί σε εξευτελιστικά επίπεδα, που επεκτείνονται ακόμα παραπέρα οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, που υπογράφουν νέο χτύπημα των συντάξεων, νέα μείωση του αφορολόγητου κλπ.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ανάπτυξη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων θα βελτιώσει και τη δική μας ζωή.
Όμως εμείς από την ίδια μας την πείρα ξέρουμε ότι η αύξηση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων πάει χέρι – χέρι με το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας.
Με το χτύπημα σε μισθούς  - μεροκάματα.
Με την εντατικοποίηση – τις απλήρωτες υπερωρίες – την εποχιακή απασχόληση – τη δουλειά τις Κυριακές – τη δουλειά για «όποιον αντέξει».
Και στη «μεταμνημονιακή εποχή» θα συνεχίζονται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο πιστού υπηρέτη των Νατοϊκών σχεδιασμών και της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, μπλέκει όλο και πιο βαθιά τη χώρα μας στους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών για λογαριασμό των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων.
Συμφωνεί με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ για αύξηση των εξοπλισμών της δολοφονικής μηχανής. Για ένταξη νέων χωρών στο ΝΑΤΟ (Π.Γ.Δ.Μ.)
Για την προετοιμασία νέων επεμβάσεων.
Από τις ίδιες τις εξελίξεις απαιτείται το δυνάμωμα του αγώνα μας ενάντια σ’ αυτή την πολιτική στο σύνολό της.
Την ίδια στιγμή που αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, αγωνιζόμαστε και ενάντια στην εκμετάλλευση βάζοντας μπροστά τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.
Με αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες μας.
Με ανθρώπινα ωράρια.
Με ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση – αθλητισμό – πολιτισμό.
Παλεύουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
Σ’αυτή την κατεύθυνση, και φέτος, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων μαζί με τα ταξικά σωματεία, στα πλαίσια της προσπάθειας ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων διοργανώνει για 2 Κυριακές 22 και 29 Ιουλίου μονοήμερη εκδρομή στην Πρέβεζα στο Βράχο ΔΩΡΕΑΝ. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 8.00 το πρωί από τη Νομαρχία και θα αναχωρούν στις 5.00 το απόγευμα από το Βράχο.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στα σωματεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]