Θανάσης Μανταλόβας “Ενεργά παρών στην πολιτική μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών”

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
"Θεωρώ χρέος και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, να γνωστοποιήσω στην τοπική κοινωνία, πως στο πλαίσιο των διαδικασιών συγκρότησης ισχυρών ψηφοδελτίων που «άνοιξε» επισήμως το Κίνημα Αλλαγής, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Κινήματος με στόχο:
-να δηλώσω ενεργά “παρών” σε μια κρίσιμη πολιτική μάχη για το μέλλον της χώρας,
- να υπηρετήσω την Ενότητα, την Διεύρυνση και  την Ανανέωση της προοδευτικής μας παράταξης.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου μας και τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Υπηρετώ τα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια μέσα από το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ως μέλος μιας Δημοτικής Αρχής που έδειξε το δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας, φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα,  κόντρα σε αντίξοες συνθήκες και μεγάλες δυσκολίες.
Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το Δήμο μας, αλλά και να υπερασπίζομαι πολιτικά το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής  με οποιοδήποτε ρόλο και τρόπο.
Η χώρα μας χρειάζεται αλλαγή πολιτικής
Στα χρόνια της κρίσης η  Ελλάδα  συσσωρεύει συνεχώς αδιέξοδα, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά.  Η ανεργία, η εξάρθρωση  του παραγωγικού ιστού, η κοινωνική περιθωριοποίηση  και εξαθλίωση  μεγάλης μερίδας συνανθρώπων μας, η φυγή των νέων ανθρώπων  στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με την πόλωση το διχασμό και την έλλειψη συνεννόησης του πολιτικού συστήματος, έχουν παγιώσει στην κοινωνία μας αισθήματα ανασφάλειας, απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας για το μέλλον.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη, από μια «αντεπίθεση» κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν την πελατειακή λογική την πόλωση και το διχασμό.
Έχουμε ανάγκη από μια κοινωνία ευκαιριών και όχι αποκλεισμών
Η χώρα μας χρειάζεται ένα  ρεαλιστικό σχέδιο που να δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ανάκαμψης, που να θέτει στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος  τους νέους ανθρώπους που πληρώνουν με τον πιο επώδυνο τρόπο το τίμημα των επιλογών του παρελθόντος.
Σε μια τέτοια,  προσπάθεια  που θα αφορά  την επανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης της κοινωνία μας, αλλά και την ηθική επαναθεμελίωση της πολιτικής, αξίζει να στρατευτούμε όλοι μας. Γι΄ αυτό θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Κινήματος Αλλαγής για τη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, συμμετέχοντας στην προσπάθεια αναδημιουργίας ενός ισχυρού αυτόνομου προοδευτικού πόλου που μπορεί να εγγυηθεί την «επόμενη μέρα» την πολιτική σταθερότητα, την εθνική συνεννόηση, την προοδευτική διακυβέρνηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]