Σε Ρυθμούς Φεστιβάλ Η Βοβούσα!

Στους ρυθμούς του Φεστιβάλ ζει η Βοβούσα από το Σάββατο 14 Ιουλίου με πολλές συμμετοχές και πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, με σύνθημα «πάρτε τα βουνά προσωπικά».

Παραδοσιακά σχήματα, πειραματικά free jazz και electro-pop είναι λίγα από αυτά που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες (δωρεάν), ενώ πολλά είναι τα εργαστήρια (ντοκιμαντέρ, πολυφωνίας, επεξεργασίας ξύλου, δημιουργικής γραφής και εικονογράφησης για παιδιά), εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ταινιών και φυσικά συναυλίες.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ το Σάββατο 14 Ιουλίου στη Βοβούσα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον αντιπεριφερειάρχη Κων/νο Ντέτσικα και την Κυριακή 15 Ιουλίου τις βραδινές εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου και τις δυο μέρες η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγγελική Ράπτη.

Στις 8 το βράδυ προβλήθηκε η ταινία του Βασίλη Λουλέ «Στα ορεινά βοσκοτόπια» και ακολούθησε συναυλία του παραδοσιακού σχήματος «Εβρίτικη Ζυγιά». Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται και ολοκληρώνονται το Σάββατο 21 Ιουλίου. Συνδιοργανωτές και αυτή τη χρονιά είναι, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ζαγορίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βωβούσας, η Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τον Άνθρωπο, η Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών και το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.

*Πληροφορίες για το Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του, www.vovousafestival.gr, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ζαγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]