Δικυκλιστής της Ομάδας ΔΙΑΣ Ιωαννίνων ..."χαρίζει" ζωή.

Είναι πλέον γνωστό και έχει αποδειχθεί αρκετές φορές , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας , ότι πίσω απο τη στολή του αστυνομικού υπάρχει  ο άνθρωπος ..
Αυτή τη φορά τη δική του απόδειξη για την ευαισθησία των αστυνομικών σε θέματα που άπτονται της ανθρώπινης ζωής έρχεται να προσθέσει ένας απο τους αποκαλούμενους "φύλακες άγγελους" των πολιτών ,ένας  άνδρας απο την Ομάδα Δίας των Ιωαννίνων .
Ως γνωστόν,σε καθημερινή βάση  οι δικυκλιστές της Ομάδας Δίας ,διανύουν ατελείωτα χιλιόμετρα ,πολλές φορές κάτω απο σκληρές συνθήκες ,"σαρώνοντας " το λεκανοπέδιο και παρά τον πενιχρό υλικοτεχνικό εξοπλισμό  που έχουν στη διάθεσή τους καταφέρνουν  πάντα να εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη ,"πέφτοντας στη φωτιά"  για να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα  καταφέρνοντας να βρίσκονται και να δρουν άμεσα ,όπου κρίνεται αναγκαία η παρουσία τους και η συνδρομή τους.
Είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν την κοινωνία καλύτερα απο πολλούς άλλους , είναι εκείνοι που δίνουν καθημερινά τη ζωή τους για τη ζωή των πολιτών και είναι εκείνοι που αφουγκράζονται την αγωνία για την ανθρώπινη ζωή, όταν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Και επειδή οι αστυνομικοί το "έχουν στο αίμα τους "να υπερασπίζονται την ανθρώπινη ζωή , ο Γιάννης , ένας απο τους πιο παλιούς δικυκλιστές της "Ομάδας Ζ" και τώρα πλέον της "Ομάδας Δίας",  με μια  αξιέπαινη πρωτοβουλία του   ΄έρχεται να επιβεβαιώσει
ότι οι  άνδρες της Αστυνομίας ,είναι πάνω απο όλα άνθρωποι και νοιάζονται τον συνάνθρωπό τους ,ακόμη και όταν τελειώνει η βάρδιά τους και βγάζουν τις στολές ...
Ο δικυκλιστής απο την Ομάδα Δίας Ιωαννίνων αποφάσισε  να διαθέσει  δωρεάν  το   αίμα  του, της σπάνιας ομάδας ," 0 / Ρέζους αρνητικό" σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας .
Ο Γιάννης  , που μετρά 23 χρόνια στο Σώμα ,οικογενειάρχης όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του ,αποφάσισε να βάλει και αυτός το δικό του "λιθαράκι"  στην πολύτιμη προσπάθεια  της εθελοντικής αιμοδοσίας ,δίνοντας λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση ..
Σημειώνεται, ότι οι ανάγκες για αίμα στη χώρα  μας είναι μεγάλες  ,αφού το αυξημένο ποσοστό τροχαίων ατυχημάτων καθώς και η μεσογειακή αναιμία μας κατατάσσει στις χώρες με υψηλή ανάγκη αιμοδοσίας ,με τους εθελοντές όμως  αιμοδότες δυστυχώς να είναι ακόμα λίγοι συγκριτικά με τις ανάγκες μας ..
Και η πρωτοβουλία  αυτή του δικυκλιστή της Ομάδας Δίας Ιωαννίνων ,στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα,έρχεται  για να αποδείξει πως μπορεί να έχουμε χάσει πολλά τα τελευταία χρόνια  λόγω της οικονομικής κρίσης ,ευτυχώς  όμως δεν έχουμε χάσει το πιο σημαντικό ...την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο ...
Αξίζει να σημειωθεί ,ότι το  Τμήμα της Αμεσης Δράσης Ιωαννίνων γιόρτασε πριν απο λίγες μέρες  τα πρώτα του γενέθλια ,με τον απολογισμό να είναι εντυπωσιακά πλούσιος και θετικός και τους άνδρες του  έχοντας  "μπροστάρη"τον Διοικητή τους μέσα σε  έναν χρόνο  να σώζουν  ζωές και περιουσίες !
Τώρα όμως εκτός απο την επιτυχημένη δράση του , τόσο ο Διοικητής  όσο   και οι αστυνομικοί που  έχει στην Υπηρεσία του ,οφείλουν να αισθάνονται υπερήφανοι όχι μόνο για τους  "φύλακες άγγελους "  που έχει το  συγκεκριμένο Τμήμα στην υπηρεσία των πολιτών αλλά και γιατί πάνω απο όλα διαθέτει Ανθρώπους " που εργάζονται " ακούραστοι   στη ζωή τους και στη διάσωση  των ανθρώπινων αξιών  ,όπως ο Γιάννης...

Οποιος  λοιπόν συμπολίτης μας χρήζει άμεσης ανάγκης ομάδας αίματος "0 Ρέζους Αρνητικό" μπορεί να επικοινωνεί με το epirus-tv-news.gr  στο τηλέφωνο 6955 61 39 05.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]