Πρέβεζα:Σαββατοκύριακο...για παραλίες !65 χλμ ..για βουτιές σε κρυστάλλινα νερά! Ανακαλύψτε τες [βίντεο]

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω απο 65 χιλιόμετρα ,η αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανής Ακτής στο νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στο Βορρά.

Αμμώδεις παραλίες,με κρυστάλλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνά τα  2 χιλιόμετρα θα συναντήσουμε εξερευνώντας το νομό, όπως η παραλία Μονολίθι,  Κανάλι, Καστροσυκιά,Βράχος-Λούτσα .

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μια ιδιομορφία ..όσο ανεβαίνουμε προς τα βόρεια , τα πεύκα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν την θέση τους ,αλλάζοντας το τοπίο.

.Η Αμμουδιά με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλωνάκι, η Κερέντζα, και κατευθυνόμενοι προς την Πάργα, ο Αγιος Σώστης το Κρυονέρι και ο Βάλτος είναι κολπίσκοι που συνδυάζουν  κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο,δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Η Λυγιά, η Αμμουδιά, τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνυστάται για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.

Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές  αλλά και μοναχικές οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης είναι ιδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη.

Ευχαριστώ τον Κ.Γιώργο απο την Αγιά Πάργας ο οποίος μου έδειξε δυο σημεία στο βουνό ,ωστε να καλύψω απο εκεί 5 απόμακρες παραλίες της Πάργας.
Λάζαρος Τσάτσος /αφήγηση Δήμητρα Τσάτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]