ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Εντυπωσιακά αυτοκίνητα .. και δεξιοτέχνες οδηγοί στο 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Rally![βίντεο]


Καλό αγώνα σε όλους!
Η ταχύτητα τους συναρπάζει ,κατέχουν τις ειδικές
τεχνικές δεξιότητες οδήγησης και με " όπλο" τα εντυπωσιακά τους αυτοκίνητα  οι συμμετέχοντες οδηγοί στο 24ο HΠΕΙΡΩΤΙΚΟ  Rally δήλωσαν απόψε πανέτοιμοι να ξεπεράσουν τα όριά τους  στον  αυριανό αγώνα υποσχόμενοι να χαρίσουν πλούσιο θέαμα και να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη!
Παρουσία πλήθους κόσμου δόθηκε  σήμερα  το απόγευμα στην  πλατεία  Πύρρου στα Ιωάννινα, η πανηγυρική εκκίνηση ,με τον τερματισμό του αγώνα   αύριο στο ίδιο σημείο  ,  απο τις 14.30  και μετά .

Εκκινήσεις  δόθηκαν μεταξύ άλλων  απο τον υποδιοικητή Τροχαίας  κ.Γρηγόρη Καρρά,απο τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ.Θωμά Μπέγκα,τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα  και απο τον κ. Γιάννη Καραμπίνα απο την Περιφέρεια Ηπείρου  .
Ξεχωριστή στιγμή που τράβηξε  τα βλέμματα των παρευρισκομένων  ήταν η  εκκίνηση που δόθηκε απο τα παιδιά οδηγού ,που ήταν εκεί για να φέρουν γούρι στον μπαμπά τους!
Ο αυριανός  αγώνας θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, με την προσθήκη της Ειδικής Διαδρομής Κωστάνιανη σε αντικατάσταση της Ειδικής των Μαρμάρων. Το φετινό  Ηπειρωτικό Rally «AUTOTEST» περιλαμβάνει 150,37 km αγώνα, με τα 60,90 km, να είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων Ειδικών Διαδρομών, με πιο αναλυτικά 3 περάσματα της κλασσικής Ειδικής Διαδρομής Δωδώνη μήκους 12,20 km, στην φετινή της εκδοχή, και 3 περάσματα από την Ειδική Κωστάνιανη, συνολικού μήκους 8,10 km.
Μέγας χορηγός  και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας του αγώνα , είναι το Ι.ΚΤΕΟ AUTOTEST στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων,ενώ αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για άλλη μία χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και Δωδώνης με τα αντίστοιχα Πνευματικά τους Κέντρα αλλά και το Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]