18&19 Ιουλίου ξεκινά στο Αργυρόκαστρο το "THEMA "

Την Τετάρτη 18 & Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας η εναρκτήρια συνάντηση και η ημερίδα έναρξης του έργου «Νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη θεματικών διαδρομών» και ακρωνύμιο ΤΗΕΜΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG IPA CBC Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020.
Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ και εταίροι είναι: η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, το αλβανικό Περιφερειακό Κέντρο Ανάπτυξης και Συνεργασίας, η Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού της Αλβανίας και η Περιφέρεια Αργυροκάστρου.
Στόχος του έργου ΤΗΕΜΑ είναι να ενισχύσει και να προωθήσει την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της περιοχής μέσω νέων «έξυπνων» τεχνολογιών που αξιοποιούντον αναπτυσσόμενο θεματικό τουρισμό στην περιοχή, και ταυτόχρονα να προσελκύσει νέο κοινό προσφέροντας ποιοτικές και προηγμένες υπηρεσίες προς όλους και βελτιώνοντας  τη συνολική εμπειρία των τουριστών στη διασυνοριακή περιοχή. 
Μέσω του έργου:
Θα προωθηθούν τρεις θεματικές διαδρομές: Ιστορία & Φύση (σε περιοχές UNESCO–όπως το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου), Πολιτισμός, και Υγεία & Ευεξία.
Θα δημιουργηθεί εφαρμογή για «έξυπνα» τηλέφωνα.
Θα δοθεί έμφαση στην προώθηση της περιοχής και του έργου μέσω συμμετοχής σε εκθέσεις, την διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης (familiarizationtrips) και τύπου (presstrips), κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]